Welke betalingsmogelijkheden zijn er beschikbaar?

iDEAL
iDEAL is naadloos geïntegreerd met de online bankomgevingen van de 10 grootste Nederlandse consumentenbanken. Klanten van deze banken kunnen gebruikmaken van de online bankproducten om betalingen te voldoen. Deelnemende banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Je betaalt vanuit de online bankomgeving van jouw eigen bank. De veiligheid van de transactie wordt gegarandeerd door de bank van de klant. In de checkout kies je voor iDEAL en jouw bank. Hierna wordt je doorgestuurd naar de online bankomgeving van jouw bank en dien je in te loggen. Het bedrag dat overgemaakt moet worden en verdere betaalgegevens zijn al ingevuld, je hoeft de betaling alleen te bevestigen. Wanneer dit gedaan is, bevestigt de bank de betaling direct en wordt je teruggestuurd naar de webshop. Hierna kunnen wij de bestelling direct verwerken, want de betaling is gegarandeerd. Zorg voor jouw order ligt hierna in onze handen, geen zorgen! 

Vooruitbetaling via bankoverschrijving
SEPA staat voor Single Euro Payments Area. Het werd geïntroduceerd door de Europese Raad om het betaalverkeer in Europa te vereenvoudigen. Met SEPA kunnen overboekingen gedaan worden van iedere Europese betaalrekening naar iedere andere Europese betaalrekening. Betalen via overboeking is een vertrouwde en veilige manier voor consumenten om online aankopen te betalen. Via internetbankieren kan het bedrag heel simpel overgeboekt worden.
Vragen over een betalingsmethode? Neem dan gerust contact op via de livechat, mail naar info@inktselect.nl of bel ons op 085 301 39 95.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 Ontvang één keer per maand onze aanbiedingen, een kortingscode en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen!