Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Voor particulieren:
Wil je jouw product(en) gedeeltelijk of compleet retourneren? Dat is geen enkel probleem. Binnen 14 dagen kun je de door jou bestelde product(en) indien mogelijk in redelijke wijze weer retourneren. De kosten voor retour en de risico zijn voor eigen rekening. Zorg bij het retourneren voor een omverpakking welke om de originele verpakking heen zit. Retouren die onvoldoende/niet gefrankeerd zijn worden aangenomen door onze retouren afdeling. Hiervoor worden de extra kosten wel doorberekend aan de afzender.  

  • Aanmelden van een retour kan door een mail te sturen naar info@inktselect.nl of contacteer ons via de livechat.

Voor zakelijke bestellingen:
Neem contact op met info@inktselect.nl of via de livechat.

 

Betaal ik kosten bij het retourneren?

De retourkosten zijn voor de koper, via PostNL of DHL kun je eenvoudig de door jou gewenste product(en) opsturen. Wij raden ten alle tijden aan het retourpakketje aangetekend te versturen. Bij het retourproces is de aansprakelijkheid en de kosten volledig bij de koper.

Controle van retouren
Om kwaliteit te waarborgen, controleren wij bij binnenkomst de geretourneerde artikelen op volledigheid van aantallen, of de producten gebruikssporen bevatten of gebruikt zijn. Zodra de retour gekomen producten voldoen aan de voorwaarden, ontvang je uiterlijk binnen 14 dagen het aankoopbedrag van de retour gestuurde producten terug. Bij een beschadigde verpakking/product kan er sprake zijn van een waardevermindering. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 Ontvang één keer per maand onze aanbiedingen, een kortingscode en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen!